افزایش ۱.۳ درجه‌ای میانگین دمای هوای ایران در تیرماه تعطیلی و کاهش ساعت کاری ادارات و بانک‌های قم از دوم مرداد ۱۴۰۳ + جزئیات دستمزد عجیب سوادآموزی هر بیسواد در کشور خراسان‌رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان‌رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اوتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است علت تأخیر در واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | تعطیلات رسمی بهانه تأخیر در واریز حقوق و مستمری نشود! چرا مدیریت مصرف آب در تابستان امسال ضرورت دارد؟ | مراقب گرمای غیر طبیعی تابستان امسال باشید ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعمال‌قانون ۱۸۳۷ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | توقیف ۴۴ خودروی متخلف (یکم مرداد ۱۴۰۳) آخرین وضعیت بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج | ۲۷۰ هزار نفر در صف انتظار هستند (یکم مرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

با این ترفندها قارچ را طولانی مدت نگه‌داری کنید

  • کد خبر: ۹۲۶۵۰
  • ۲۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۴
با این ترفندها قارچ را طولانی مدت نگه‌داری کنید
اگر می‌خواهید از سیاه و خراب شدن قارچ‌ها به مدت طولانی جلوگیری کنید می‌توانید با روش فریز کردن یا نگهداری در بسته بندی اصلی همیشه از قارچ‌های تازه استفاده کنید.

به گزارش شهرآرانیوز، قارچ از آن دسته خوراکی‌هایی است که می‌توانید در غذا‌ها و سالاد‌های مختلف استفاده کنید، اما ممکن است همیشه در زمان آشپزی آن در دسترس نداشته باشید. چرا که معمولا قارچ برای مصرف یک بار استفاده خریداری می‌شود و نگه داشتن آن و جلوگیری از سیاه شدن آن کار سختی است. اما با روش‌هایی می‌توان نگه داری سخت قارچ را آسان کرد و برای مدت زمان طولانی در یخچال و فریزر نگه داشت.

منجمد کردن

منجمد کردن یکی از شیوه‌های نگه‌داری بلند مدت قارچ است. با پاک کردن قارچ‌ها زیر آب شروع کنید و سپس آن‌ها را در هوای آزاد خشک کنید می‌توانید آن‌ها را روی کاغذ یا حوله برای گرفتن آب اضافی پخش کنید. زمانی که قارچ‌ها تقریبا خشک هستند، آن‌ها را با حوله کاغذی یا برس زبر تمیز کنید. این باعث می‌شود که برخی آلودگی‌ها پاک شوند و بعد آن‌ها را در فریزر نگه دارید.

بسته بندی اصلی

اگر قرار نیست از قارچ خود استفاده کنید، بسیار خوب است که آن‌ها را با بسته بندی‌های پلاستیکی نگهدارید، زیرا پوشش پلاستیکی معمولا سوراخ‌هایی دارد که رطوبت اضافی را بدون خشک کردن قارچ‌ها از بین می‌برد. اگر به کمی قارچ نیاز دارید، کوچک‌ترین سوراخ ممکن روی پوشش پلاستیکی اصلی را ایجاد کنید. زمانی که قارچ را نیاز دارید از بسته بردارید، آن ناحیه را ببندید تا هوا وارد پلاستیک نشود.

سریع به یخچال انتقال دهید

بعد از این که قارچ را به خانه آوردید، آن‌ها را در بسته بندی که دارد داخل یخچال قرار دهید. قرار دادن قارچ تازه داخل یخچال سرعت خراب شدن را کاهش می‌دهد با استفاده از این تکنیک قارچ‌های باید حدود یک هفته سالم بماند.

سرخ کردن

قبل از سرخ کردن قارچ‌ها، آن‌ها را خرد کنید و با یک تا دو قاشق سوپ خوری روغن زیتون با مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید. بگذارید قارچ‌ها خنک شود. هنگامی که پختن قارچ‌ها به پایان رسید، قبل از فریز کردن بگذارید خنک شود آن‌ها را داخل بشقاب پخش کنید تا خنک شوند. در کیسه‌های پلاستیکی منجمد کنید. هنگامی که قارچ‌ها سرد شدند، آن‌ها را در کیسه‌های پلاستیکی نگهدارید و منجمد کنید. پخت وپز قبل از فریز کردن آن‌ها مانع از جذب رطوبت زیاد آن‌ها می‌شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->